Kabel-TV

Gadehusene

EGEBJERG BYKVARTER - BALLERUP

Fredagsgrill

Gadehusenes Antenneforening

 

Vores lille antenneforening fik liv kort efter Gadehusenes etablering. Tanken var at skabe gode fordele for foreningsmedlemmerne.

 

Antenneforeningen står kun for administration af Grundpakken, og grundpakkebetalingen opkræves 1 x årligt af Gadehusenes kasserer. Det er dog frivilligt om man vil have TV via YouSee-antenneforeningsaftalen - kontakt kasserer/formand i god tid, hvis du ønsker at fra-/gentilmelde Grundpakken. Bemærk: Gentilmelding sker til YouSee's standardgebyrtakst pt. 495,-.

 

Du kan selv til-/fravælge både Mellem-/Fuldpakke TV samt Internet/Telefoni for egen regning og direkte opkrævning af YouSee.

 

YouSee-antenneforeningsaftalen har vist sig at begrænse valg af andre Internetudbydere end YouSee, såfremt man ønsker at bruge de etablerede kabelstik og ikke er tilmeldt YouSee TV-aftalen. Valg af andre/billigere internetudbydere kan dog stadig ske gennem brug af de gamle telefonstik - og ellers ved etablering af nye højhastighedsforbindelser for egen regning (eller trådløst).

 

Selv om vi kun er en lille forening, står vi dog nok stærkere sammen end enkeltvis. SKRIV til kontakt(snabel a)gadehusene-egebjerg.dk hvis du har fundet et bedre tilbud - så checker vi gerne!

 

SIGNALPROBLEMER: Kontakt straks din nabo og dernæst formand/kasserer! Hvis problemet er inde i huset betaler du selv for servicetilkald. Hvis det er et generelt signalproblem er det dækket af foreningsaftalen. Derfor vil vi gerne have besked. Fejl på TV-signal, ring 70 70 40 40 (YouSee).

 

OPKRÆVNING: Udsendes senest 14 dage før forfaldsdato pr 1/9.

 

RYKKERGEBYR: Pålignes uden nåde (til gavn for fælleskassen) ved betaling senere end 3 HVERDAGE efter forfaldsdato.

 

Betalingsvejledning: Betalingsterminer og Netbank-kontonr. kan altid rekvireres hos kasserer/formand.